Αδαμαντίδης: Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με Βαρβάρα δεν θα ήμασταν μαζί

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του με την Βαρβάρα Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» για να διασκεδάσει το κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ρωτήσει τον λαϊκό ερμηνευτή και για τη δικαστική διαμάχη του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να μη θέλει να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα.
«Οι φορές που έχω ερωτευτεί είναι μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού. Το να ερωτευτείς είναι κάτι ιδιαίτερο… Συγκεκριμένα εγώ με τις σχέσεις που είχα τις σοβαρές, περνούσε καιρός για να πω “Σε αγαπώ”. Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με την Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου», είπε αρχικά.

«Ήταν μια κακή στιγμή το γεγονός ότι φτάσαμε στα δικαστήρια. Δεν θα φανταζόμουν να καταλήξω σε τρίτους για διαφωνίες και καβγάδες. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρεί, να παραβλέψει, να κατανοήσει μια διαφορετική άποψη και ενέργεια. Δεν θέλω να μιλήσω για το βίντεο… Έχουμε εισχωρήσει σε θέματα που δεν θέλω να απαντήσω. Μένω στο παρόν και στο μέλλον, δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλον γάμο, δεν αποκλείω τίποτα», πρόσθεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σχετικές ειδήσεις

Αδαμαντίδης – Κίρκη: Nέα κοινή εμφάνιση μετά τη δικαστική τους διαμάχη
Θέμης Αδαμαντίδης: Ράκος στην κηδεία της μητέρας του – Στο πλευρό του η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη
Θέμης Αδαμαντίδης: Πέθανε η μητέρα του – Η ανακοίνωση για την επικείμενη δίκη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss