Adele: Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

Adele: Μια φωτογραφία «φούντωσε» τις φήμες για μυστικό γάμο ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ατζέντη αθλητών.

Παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της, Rich Paul, η Adele;
Η τραγουδίστρια αν και πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει δηλώσει ότι θέλει να τον παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά μαζί του, ωστόσο ποτέ δεν ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι ήδη το ζευγάρι παντρεύτηκε στα κρυφά και θεωρούν ότι εντόπισαν και το στοιχείο που το υποδηλώνει στην πρόσφατη ανάρτηση της Adele στο Instagram.
H σταρ ανέβασε φωτογραφίες με το EMMY, που κέρδισε για την τηλεοπτική συναυλία της «Adele: One Night Only», από το σαλόνι του σπιτιού της. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Adele φωτογράφισε το βραβείο της στο τραπεζάκι του σαλονιού της, ενώ πίσω φαίνεται ένα εξατομικευμένο παιχνίδι με την ετικέτα «The Paul’s», με τους ενθουσιασμένους θαυμαστές της να σχολιάζουν ότι η αγαπημένη τους καλλιτέχνις παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στα κρυφά.

Το παιχνίδι, το οποίο φαίνεται να είναι ένα σετ από ντόμινο ή πλακάκια Rummikub, είχε γραμμένο στο πλάι «The Paul’s», με έναν από τους ακολούθους της να ρωτά ευθέως: «Είσαι παντρεμένη;» και οι υπόλοιποι να διαφωνούν λέγοντας πως αν ήταν παντρεμένη θα έγραφε «The Pauls» και όχι «The Paul’s».

Η Αdele και ο διάσημος αθλητικός ατζέντης γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι πριν από μερικά χρόνια. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2021. Η καλλιτέχνις ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Simon Konecki, πατέρα του εννιάχρονου γιου της, Angelo. Παντρεύτηκαν το 2018 και χώρισαν την ίδια χρονιά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss