Αδιανόητο φιάσκο για την ταινία Morbius – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tα spinoff από το σύμπαν του Spiderman δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και έχουμε την ταινία Morbius, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας. H ταινία δεν πήγε καλά ούτε σαν αποδοχή, ούτε εισπρακτικά και φυσικά πολύ δύσκολα θα γίνει sequel. Ωστόσο, το Internet κάνει… θαύματα και έτσι το trend με το sequel του και μερικά memes του Morbius έδωσε αφορμή στο να πιστέψει μέχρι και το CNN πως ανακοινώθηκε ήδη η συνέχεια του. Όχι μόνο αυτό όμως, αλλά εξαιτίας των memes αποφασίστηκε η ταινία να επιστρέψει στις Αμερικάνικες αίθουσες, παρόλο που έχει κυκλοφορήσει σε υπηρεσίες οικιακής διασκέδασης. Βέβαια δεν τα πήγε καθόλου καλά μιας και σε κάτι παραπάνω από 1000 αίθουσες συγκέντρωσε την Παρασκευή 85.000 δολάρια, ενώ συνολικά έφτασε με το ζόρι τα 300.000.

Πρωταγωνιστής είναι ο Jared Leto στον ομώνυμο ρόλο, ενώ villain θα είναι ο χαρακτήρας του Loxias Crown. Στην σκηνοθεσία είναι ο Daniel Espinosa (Safe House, Life), ενώ παίζουν επίσης οι Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Τyrese Gibson.
Η υπόθεση είναι η εξής: Με τη ζωή του να απειλείται από μια σπάνια ασθένεια του αίματος και αποφασισμένος να σώσει όσους πάσχουν από την ίδια νόσο, o απεγνωσμένος Dr. Morbius παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο. Ενώ αρχικά οι δοκιμές της ανορθόδοξης θεραπείας του έχουν μεγάλη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.