Αδωνις Γεωργιάδης στο Newsbomb: Κλειστά τα καταστήματα λόγω Μαραθωνίου

Τα καταστήματα, όπως τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr θα ανοίξουν την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, λόγω της Black Friday που πέφτει την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, λόγω του Μαραθωνίου, όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, στο Newsbomb.gr.
Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένος ο 39ος Μαραθώνιος Αθήνας, που θα γίνει από τις 09:00 έως τις 16:00, με αποτέλεσμα τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά αλλά και να υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πρωτεύουσα.

Τα καταστήματα, όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr, θα ανοίξουν προαιρετικά την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου. Κι αυτό γιατί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, είναι η Black Friday και θα υπάρχουν προσφορές στα καταστήματα. Το υπουργείο Ανάπτυξης θέλει να δώσει την ευκαιρία τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές να έχουν ένα τριήμερο προσφορών, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους πιο φθηνά και να βρουν ευκαιρίες στην αγορά. Οσα μαγαζιά, πάντως, ανοίξουν στις 27 Νοεμβρίου θα έχουν προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 20:00.
Black Friday: Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των καταναλωτών αλλά και για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει η αγορά, η Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss