ΑΕΚ: Αποθέωση για Βίντα στην Κροατία – Φτάνει τα 100 ματς με την εθνική

Στο κλαμπ των 100 συμμετοχών με την εθνική Κροατίας ετοιμάζεται να μπει ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον Ντομαγκόι Βίντα το παιχνίδι της Κροατίας με την Αυστρία την Κυριακή. Ο αμυντικός της ΑΕΚ έφτασε τις 99 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όταν απέναντι στη Δανία πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την Κυριακή, αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς, του δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Αυστρία, τότε ο 33χρονος στόπερ θα φτάσει τα 100 παιχνίδια με την εθνική του.

Αποθεωτικά είναι σχόλια για τον Βίντα στην Κροατία, με την ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr, να υπογραμμίζει πως παρά το γεγονός πως μπήκε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ο έμπειρος αμυντικός «ήταν πολύ χαρούμενος σαν να είχε τον πιο σημαντικό ρόλο να υπηρετήσει».

Ακόμα σημειώνεται: «Όταν ο Βίντα πέρασε στη θέση του Μόντριτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, το κοινό το υποδέχθηκε με ενθουσιασμό. Όχι μόνο προς αναγνώριση στον αρχηγό, αλλά και προς τον ίδιο τον Βίντα που πήρε το περιβραχιόνιο. Ο κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς δεν τον έβαλε τυχαία στο παιχνίδι καθώς βλέπει στο πρόσωπό του έναν γίγαντα του κροατικού ποδοσφαίρου που άξιζε το χειροκρότημα από την κερκίδα και τη δυνατότητα να φτάσει τις 100 συμμετοχές, κάτι που μπορεί να συμβεί στη Βιέννη».

Το δημοσίευμα καταλήγει στο γεγονός ότι ο Κροάτης στόπερ στοχεύει σε μια θέση στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ, και γι’ αυτό πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, όπου έως τώρα είναι βασικός και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss