ΑΕΚ: Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας και Μπένετ εγκαινίασαν την «OPAP Arena»!

Μια μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, έγινε ένα φιλικό παιχνίδι του Άτταλου υπό το βλέμμα του Στίβεν Μπένετ.

Την Παρασκευή (30/9) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «OPAP Arena» και τη Δευτέρα (3/10) η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ μια μέρα πριν προπονηθεί στο νέο γήπεδο. Ωστόσο, το πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι έγινε σήμερα στην «Αγιά Σοφιά».

Συγκεκριμένα, παιδιά από τις ομάδες Κ-18 και Κ-16 του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του επικεφαλής της ΚΕΔ Στίβεν Μπένετ.

Οι νεαροί άσοι του Άτταλου αγωνίστηκαν σε κανονικές συνθήκες για τις αναμενόμενες δοκιμές του VAR ενόψει της λειτουργίας της «OPAP Arena». Στο παιχνίδι «σφύριξαν» διαιτητές της Super League, με τον Μπένετ να τσεκάρει τα πάντα.

Ο Άτταλος, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, έγινε άτυπα η πρώτη ομάδα που έπαιξε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Άτταλου:

«Ιδιαίτερα σημειολογικής αναφοράς η σημερινή μέρα για τον Άτταλο καθώς η ομάδα μας είναι η πρώτη που ανεπίσημα έπαιξε ποδόσφαιρο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, δύο ενδεκάδες από παιδιά των Κ18 & Κ16 αγωνίστηκαν σε κανονικές συνθήκες για τις ανάγκες δοκιμών του VAR ενόψει λειτουργίας του γηπέδου. Το παιχνίδι έγινε με την συμμετοχή διαιτητών Σούπερ Λιγκ και υπό τις οδηγίες του Βρετανού Αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ. Στο τέλος της δράσης ο κ. Μπένετ ευχαρίστησε τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Άτταλου Γιάννη Τζέλη για την εικόνα των παιδιών της Ακαδημίας!

Ήταν μια μέρα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Διοίκηση του συλλόγου μας, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, χαιρετίζει την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της μετά από δεκαεννέα χρόνια και εύχεται η ομάδα να μεγαλουργήσει στο νέο γήπεδο προσθέτοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της και προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στις χιλιάδες των φίλων της!».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss