ΑΕΚ: Επιστροφή για Στάνκοβιτς – Μπήκαν Άμραμπατ και Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα περιλάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (06/10) για τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστας Γαλανόπουλος μπήκαν σε φουλ ρυθμούς.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (09/10) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στα Σπάτα, με τον Αργεντίνο κόουτς να βλέπει τρεις παίκτες να μετέχουν σε φουλ πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αντιμετώπισε έναν μυικό σπασμό την Τετάρτη (05/10), όμως, την Πέμπτη (06/10) γυμνάστηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Κάτι ανάλογο έγινε και με τους Νόρντιν Άμραμπατ και Κώστα Γαλανόπουλο.

Αμφότεροι είχαν ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης στην προηγούμενη προπόνηση, αλλά πλέον έχουν μπει κανονικά. Παράλληλα, το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας, αλλά δεν υπολογίζεται, λόγω του προβλήματος στο χέρι του, ενώ ο Εχσάν Χατζισαφί απουσίαζε με ίωση και ο Τόμας Φαν Βέερτ έκανε ατομικό.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστεί την Παρασκευή (07/10) το πρωί, καθώς έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση στις 9:00.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss