ΑΕΚ: Φιλική νίκη επί του Απόλλωνα με Μαχαίρα και Σιντιμπέ (photos)

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε προπονητικό φιλικό στο Σεραφείδειο.

Τη νίκη με 1-0 πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σεραφείδειο γήπεδο των Σπάτων.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 50ο λεπτό ο Θεοδόσης Μαχαίρας, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα – σουτ από αριστερά, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να έχει συμμετοχή στη φάση, καθώς μπήκε σε αυτήν για να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε για λίγο, όμως μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Για 72 λεπτά αγωνίστηκε ο Σιντιμπέ, στην πρώτη ανεπίσημη εμφάνισή του με τα «κιτρινόμαυρα», ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν νεαροί παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Η πρώτη καλή φάση ανήκε στον Απόλλωνα στο 16’, όταν ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Αθανασιάδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε σταθερά. Στο 28’ π Γκατσίνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιόνσον πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς κανείς από τους συμπαίκτες του που ακολούθησαν τη φάση να προλάβουν να βάλουν την προβολή.

Στο 31’ ο Φράνσον έκανε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Ντομίνγκες πρόλαβε να διώξει με το πόδι του τη μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα! Στο 37’ ο Σίγκνεβιτς έκανε ένα σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 39’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και την πρώτη απομάκρυνση, ο Παπαγεωργίου έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 40’ π Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50’ η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει, όταν ο Μαχαίρας συνέκλινε προς τα μέσα από αριστερά, έκανε μια σέντρα – σουτ, ο Γκατσίνοβιτς δεν κατάφερε για εκατοστά να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 60’ μετά από φάση διαρκείας, ο Γκατσίνοβιτς έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 71’ ο Κρητικός έκανε ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Αθανασιάδη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος Απ..

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss