ΑΕΚ: Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια – Η βραδιά που θα μείνει αξέχαστη

Η ΑΕΚ έχει σχεδιάσει μια εντυπωσιακή εκδήλωση για τα εγκαίνια της «OPAP Arena».

Ώρες μένουν για τα επίσημα εγκαίνια της «OPAP Arena», που θα σηματοδοτήσουν τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας. Για 19 χρόνια και πέντε μήνες, η Ένωση ζούσε σε καθεστώς προσφυγιάς και αναμονής, αλλά όλα αυτά τελειώνουν την Παρασκευή (30/9) στις 20:00.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν ήδη εξαφανίσει τα εισιτήρια, με το πρώτο sold out του νέου γηπέδου να είναι γεγονός. Η ΠΑΕ έχει ετοιμάζει μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Θα γίνει μια αναδρομή στην προσφυγική καταγωγή της ομάδας, μιας και φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και το ένδοξο παρελθόν, με τίτλους και επιτυχίες που έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γι’ αυτό θα παρελάσουν στο γήπεδο 23 παλιές δόξες της ΑΕΚ, που τίμησαν τη φανέλα και έγραψαν ιστορία με αυτή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, θα προβληθούν βίντεο στη μνήμη των ανθρώπων που προσέφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και που δεν θα είναι μαζί μας. Γι΄αυτό το λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου σε κάποιο σημείο της εκδήλωσης.

Την παρουσίαση της τελετής των εγκαινίων θα κάνουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Αντώνης Αντωνίου, με το πρόγραμμα ακόμα να περιλαμβάνει τραγούδια και χορό.

Παράλληλα με την έναρξη της λειτουργίας του γηπέδου, θα ανοίξει και η μπουτίκ της ΑΕΚ, που βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο δίπλα από την «OPAP Arena», η καφετέρια του γηπέδου, αλλά και το παραδοσιακό τσαγκαράδικο.

Επειδή όμως το νέο γήπεδο της Ένωσης είναι μικρό για να χωρέσει όλους όσους θα ήθελαν να βρίσκονται στα εγκαίνια, φρόντισε η μετάδοση της εκδήλωσης να γίνει από την ΕΡΤ, για να προβληθεί ζωντανά και ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss