ΑΕΚ: Τα εγκαίνια της «OPAP Arena» – Συμβολικό εισιτήριο 21 ευρώ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την τελετή εγκαινίων της «OPAP Arena» στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η ώρα που η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα ανοίξει τις θύρες της έφτασε και στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων. Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν βεβαίως προτεραιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων.

Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss