ΑΕΚ: Τιμά τις μεγάλες μορφές της ιστορίας της στα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Στην ΑΕΚ, διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι, ζουν και αναπνέουν για τη μεγάλη στιγμή της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια που πλησιάζει. Στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» την Παρασκευή 30/9 θα διαδραματιστούν στιγμές συγκίνησης, καθώς η Ένωση έχει σχεδιάσει μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Στην τελετή των εγκαινίων, η ΑΕΚ έχει φροντίσει να δώσουν το παρών όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρξουν και αναφορές σε εκείνους που δεν πρόλαβαν να δουν το όνειρο του νέου γηπέδου να γίνεται πραγματικότητα.

Στη γιορτή αυτή έχουν προσκληθεί οι Νεστορίδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολαΐδης, Ατματσίδης, Δημητριάδης, Μανωλάς, Λάκης Νικολάου και Γιώργος Σαββίδης, που έγραψαν ιστορία με τα «κιτρινόμαυρα».

Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει και στον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος δεν πρόλαβε να δει ολοκληρωμένο το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά έχει πλέον ξεχωριστή θέση σε αυτό, σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες του.

Η βραδιά στις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι γεμάτη μνήμες και συγκίνηση από το παρελθόν, αλλά και εφαλτήριο για ένα λαμπρό μέλλον, μιας και η ΑΕΚ επιστρέφει στα «ιερά χώματα» μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες, έτοιμη και πάλι να μεγαλουργήσει.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss