ΑΕΚ: Την Παρασκευή η τελετή ονοματοδοσίας στη μνήμη του Γέλοβατς

Αύριο, Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί από την ΑΕΚ η τελετή ονοματοδοσίας του γυμναστηρίου, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία τπου πατέρα και της αδελφής του πρόωρα χαμένου Στέφαν…

“Σε στενό οικογενειακό κύκλο – διότι εσαεί Οικογένειά μας (θα) είναι ο Στέβαν Γέλοβατς –θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, η σεμνή τελετή Ονοματοδοσίας της αίθουσας Γυμναστηρίου του Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Στα «αποκαλυπτήρια» της αίθουσας, η οποία την επαύριον θα ονομάζεται «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ STEVAN JELOVAC», εις μνήμην του «Στέβο», θα παραστούν ο πατέρας και η αδελφή του αδικοχαμένου αθλητή μας.

Τα μέλη της οικογένειας του Στέβαν θα δώσουν το «παρών» και στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ιωνικός, όπου ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του θα παραδώσει εφετινή φανέλα της ΑΕΚ, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα, που στο εξής θα μας οδηγεί και θα μας συντροφεύει στα μελλοντικά:

«Στέβαν, παίζεις μαζί μας» / Stevane, igras sa nama.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss