ΑΕΚ: Υπεγράφη η προσωρινή άδεια για την «OPAP Arena» – Μπαίνει «σπίτι» της η Ένωση

ΑΕΚ: Αντίστροφα για την επιστροφή στα «πάτρια εδάφη» μετρούν πλέον στην Ένωση, καθώς υπεγράφη η προσωρινή άδεια για την «OPAP Arena».

Αίσιο τέλος, όπως αναμενόταν, είχε η διαδικασία για την οριστική επιστροφή της ΑΕΚ στην «OPAP Arena», καθώς υπεγράφη από την Περιφέρεια Αττικής η προσωρινή άδεια για τη χρήση του γηπέδου. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση ετοιμάζεται για τα εγκαίνια, που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή (30/09) αλλά και για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς, κόντρα στον Ιωνικό, την Δευτέρα (03/10).

Τέλος στην αναμονή πολλών ετών για τον «Δικέφαλο» και τους οπαδούς της ομάδας, καθώς τη Δευτέρα (26/09) υπεγράφη η προσωρινή άδεια για την «OPAP Arena». Συγκεκριμένα, η Ένωση ήταν εν αναμονής ενός διαδικαστικού ζητήματος, την υπογραφή της άδειας από τον Χάρη Ρώμα, τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής, το οποίο ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωί.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος εκτελεί χρέη αντιπεριφερειάρχη, απουσίαζε το προηγούμενο διάστημα στο εξωτερικό, για ένα προσωπικό του ζήτημα. Αμέσως μετά την επιστροφή του, οι υπογραφές στην άδεια, που θα έχει ισχύ για έξι μήνες – όπως άλλωστε προβλέπεται από τη διαδικασία – μία εξέλιξη που σηματοδοτεί την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στην ιστορική τους έδρα.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα, η ΑΕΚ να τρέχει τις διαδικασίες για την έκδοση των εισιτηρίων τόσο για τα εγκαίνια του γηπέδου, το απόγευμα της Παρασκευής (30/09), όσο και για το πρώτο εντός έδρας ματς, κόντρα στον Ιωνικό, το απόγευμα της Δευτέρας (03/10) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss