Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Μπάρες με χρεώσεις στους χώρους πρόσβασης

Αεροδρόμιο: Οι οδηγοί θα χρεώνονται εάν παρέλθει ο χρόνος διέλευσης από τους χώρους των αφίξεων και των αναχωρήσεων

Χρέωση θα επιβάλλει όπως όλα δείχνουν το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στους οδηγούς που καθυστερούν σε αφίξεις-αναχωρήσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, προκειμένου να μπει μια τάξη στις προσβάσεις των αφίξεων και των αναχωρήσεων.
Η διοίκηση του ΔΑΑ πρόκειται να διαμορφώσει εισόδους και εξόδους εισόδων στα οδικά τμήματα πρόσβασης στους χώρους αναχωρήσεων και αφίξεων, οι οποίες θα ελέγχονται με αυτόματο σύστημα ανακλινόμενων μπαρών, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εξαιτίας της αύξησης της επιβατικής κίνησης σε επίπεδα που προσεγγίζουν το 2019, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα έντονη χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου στην μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο προχωρά σε στοχευμένες λύσεις.
Ο χρόνος διέλευσης, στάσης και εξόδου των οχημάτων θα οριστεί σε 10 λεπτά και πέραν αυτών όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα επιβάλλεται χρέωση στους οδηγούς που βρίσκονται στις αφίξεις και τις αναχωρήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες χωρητικότητας όσο και τα παράπονα των ταξιδιωτών για την αρνητική εικόνα συνωστισμού που δημιουργείται από οχήματα που σταθμεύουν παράνομα στις προσβάσεις, το έργο – του οποίου οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο και θα ολοκληρωθούν πριν το επόμενο καλοκαίρι – αφορά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss