Αφιέρωμα στο υπέροχο Saber Rider – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι παιδικές σειρές πολλές φορές μπορεί να να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και μια από αυτές είναι σίγουρα το Saber Rider and the Star Sheriffs (στα ελληνικά έχει τίτλο Ο Σερίφης του Διαστήματος και οι Αστρομαχητές), για το οποίο μπορείτε να δείτε ένα βιντεάκι και ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο.

H σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1987 και το φινάλε ήταν τον Σεπτέμβριο του 1988. Είναι βασισμένη στο anime του 1984, Star Musketeer Bismark, του ιαπωνικού Studio Pierrot, το οποίο είχε μέτρια απήχηση στην Ιαπωνία.
Η σειρά διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον: Η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί πέρα της γης και αποικίσει πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν, δημιουργώντας τα Νέα Σύνορα. Για να προστατευθούν οι έποικοι και να διατηρηθούν οι νόμοι εντός των Νέων Συνόρων, ένας στρατιωτικός οργανισμός, το Αρχηγείο του Ιππικού έπρεπε να δημιουργηθεί. Το Αρχηγείο του Ιππικού διατηρεί μεγάλο όγκου στρατού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία των Νέων Συνόρων και εντός του υπάρχει μία ειδική μονάδα γνωστή ως Αστρομαχητές. Οι Αστρομαχητές είναι επίλεκτοι πράκτορες που ερευνούν εγκλήματα και ξεσκεπάζουν δολοπλοκίες εναντίον της ασφάλειας των Νέων Συνόρων.
Ο κύριος αντίπαλος του Αρχηγείου του Ιππικού και των Αστρομαχητών είναι μία εξωγήινη φυλή, γνωστή ως Εισβολείς που εισήλθαν στην διάστασή μας, από την Ζώνη του Ατμού, με σκοπό να την κατακτήσουν. Απαγάγουν ανθρώπους και επιτίθενται με σφοδρότητα στους εποίκους καταστρέφοντας τους οικισμούς και τις πόλεις, με σκοπό την εξόρυξη διάφορων μετάλλων και κρυστάλλων από την επιφάνεια του εδάφου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss