Αφροδίτη Γραμμέλη: Έχω κάνει τις αμαρτίες μου και στη ζωή και στη δουλειά, κάποιες τις ευχαριστήθηκα

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έδωσε συνέντευξη η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις αμαρτίες που έχει κάνει τόσο στη ζωή της όσο και στη δουλειά της.

«Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη Ρούλας – Ελένης, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα»

«Είναι νέο αυτό που κάνουμε με τη Φαίη γιατί δεν υπήρχε ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ το πρωί. Προστίθενται πρόσωπα στο Πρωινό μας και αυτό είναι καλό γιατί ζούμε σε μια περίοδο που αφαιρούνται πρόσωπα και εκπομπές. Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη Ρούλας – Ελένης, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Σημασία έχει που τα ξαναβρήκαν»

«Υπήρχαν τότε κάποια πράγματα που επιβεβαίωναν δεν ήταν στενές φίλες. Σημασία έχει που τα ξαναβρήκαν. Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια, η Ελένη δεν δοκιμάστηκε στα είδη που δοκιμάστηκε η Ρούλα», συμπλήρωσε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Δεν είμαι πια τόσο αιχμηρή στην κριτική μου, έχω βρει μια ισορροπία. Έχω κάνει τις αμαρτίες μου και στη ζωή και στη δουλειά. Κάποιες τις έκανα και τις ευχαριστήθηκα, ενώ κάποιες τις μετάνιωσα. Ποτέ δεν ήταν σκόπιμο να πειράξω άλλους ανθρώπους, μάλλον κακό στον εαυτό μου έκανα τις περισσότερες φορές».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss