Αυτό είναι το εσώρουχο της «Victoria Secret» που στοιχίζει μόνο …2 εκατ. δολάρια!

Όταν ακούς γυναικεία εσώρουχα, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι …Victoria secret. Όχι άδικα φυσικά αφού είναι από τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα που υπάρχουν, τα οποία μαγεύουν τα μάτια και οργιάζουν την φαντασία αντρών αλλά και γυναικών. Τα αγαπημένα όλων είναι τα πολυτελή εσώρουχα βεβαίως που δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω τους!

Τώρα όμως η συγκεκριμένη εταιρία …απλά το τερμάτισε (!) Ένα εσώρουχο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, σε προκαλεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλεις φυσικά να το αποκτήσεις.

Λίγες, όμως, και πολύ τυχερές θα φορέσουν αυτό το υπέροχο εσώρουχο-κόσμημα που κατασκεύασε η διάσημη εταιρεία εσωρούχων «Victoria’s Secret», το Champagne Nights Fantasy Bra, το οποίο και φτιάχτηκε από χρυσό, διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ.

Το super model που θα φορέσει το πολυτελές σουτιέν με τους χιλιάδες πολύτιμους λίθους της Victoria Secret, το Champagne Nights Fantasy Bra, που κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια, θα είναι η Lais Ribeiro και θα το φορά live στο υπέρλαμπρο και πολυαναμενόμενο show που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στην Σαγκάη. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την φωτογράφιση που έκανε φορώντας το.

Το υπέροχο εσώρουχο-κόσμημα σχεδίασε το πολυτελές brand Mouawad Jewelry, το οποίο ζυγίζει πάνω από 600 καράτια και αποτελείται από διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και μπλε τοπάζ. Το μέταλλο είναι χρυσό 18 καρατίων, ενώ συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 6.000 πολύτιμοι λίθοι και 350 ώρες εργασιών για να βγει αυτό ο αποτέλεσμα.

Ποζάροντας στον φακό πίσω από ένα χρυσό φόντο, το οποίο ταίριαζε με το εσώρουχό της, η Lais ανέφερε πως μόλις άκουσε πως επελέγη εκείνη ως το κορίτσι που θα φορέσει το πολύτιμο bra δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει.

Η Lais έχει φωτογραφηθεί μεταξύ άλλων για την αμερικανική, τη γερμανική, την ιταλική και τη βραζιλιάνικη Vogue και έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες για τους Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP και American Eagle.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών περπάτησε για πρώτη φορά για τη Victoria’s Secret σε πασαρέλα και ακολούθησαν οι εμφανίσεις της τα έτη 2011, 2013, 2014, 2015 και 2016 μαζί με τις Αντριάνα Λίμα και Κάντις Σουάνπολ. Το 2012, ενώ είχε προγραμματιστεί να λάβει μέρος στο fashion show της VS, δεν μπόρεσε τελικά λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Από το 2015 είναι και επίσημα άγγελος της Victoria’s Secret.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss