Αγέλη 15 σκύλων επιτέθηκε σε οικογένεια Βρετάνων στην Κορινθία

Άγρια επίθεση αγέλης σκύλων δέχθηκε μια οικογένεια στο Σουσάκι Κορινθίας.

Συνεχίζονται οι καθημερινές επιθέσεις σκύλων στην Ελλάδα με θύματα και παιδιά αλλά και ενήλικες δημιουργώντας ένα τεράστιο πρόβλημα και μάλιστα δυσεπίλυτο. Αυτή τη φορά θύματα επίθεσης από αγέλη 15 σκύλων στο Σουσάκι Κορινθίας έπεσαν δύο παιδιά από την Βρετανία ηλικίας 9 και 11 χρονών καθώς και ο 52χρονος πατέρας τους που τραυματίστηκαν σοβαρά.
Η επίθεση με θύμα τον 52χρονο πατέρα και τα δύο παιδιά σημειώθηκε στις 13 Αυγούστου 2022 όταν και τους επιτέθηκαν τα 15 άγρια σκυλιά ράτσας Ροδεσιανού Ρίτζμπακ, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Ο πατέρας των παιδιών, Σταμάτης Καπατιανός μιλώντας στη dailymail είπε: «Είχαμε περπατήσει ένα χιλιόμετρο στο τουριστικό μονοπάτι πριν μας πλησιάσουν τα σκυλιά. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το σώμα μου ανάμεσα στα σκυλιά και τα παιδιά».
«Στα χέρια μου κρατούσα μόνο ένα σακίδιο με τα μπουκάλια νερού των παιδιών. Το χρησιμοποίησα για να σταματήσω τα σκυλιά μέχρι που δάγκωσαν το χέρι μου τόσο δυνατά που πετάχτηκε από το χέρι μου. Μετά με χτύπησαν στο έδαφος και άρχισαν να δαγκώνουν. Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε.

PHOTO GALLERY

Photo 1/5

O 52χρονος που υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς έπειτα από επίθεση άγριων σκυλιών. Πηγή: dailymail.co.uk

Photo 2/5

Τα τρία παιδιά από τη Βρετανία.Ο Τέντι, o Ντάνι και η Ρόξυ. Πηγή: dailymail.co.uk

Photo 3/5

Στιγμές τρόμου έζησαν τέσσερα άτομα στο Σουσάκι. Πηγή: dailymail.co.uk

Photo 4/5

Το παιδί μετά από τρομακτική επίθεση σκύλων. Πηγή: dailymail.co.uk

Photo 5/5

Ο 52χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση δυόμιση ωρών. Πηγή: dailymail.co.uk

Και συνέχισε: «Συνέχισα να ρωτάω τον εαυτό μου: “Πώς μπορεί να είναι αυτό το τέλος;” Έχανα τη θέληση για ζωή. Ένιωσα ότι δεν είχα καμία δύναμη».
Αφού ο 52χρονος βγήκε «εκτός μάχης», τα μοχθηρά ζώα κυνήγησαν τα τρία ανήλικα παιδιά. Η 11χρονη Ρόξυ και ο 9χρονος Ντάνι τραυματ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss