Άγγελος Μπράτης: «Ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά στο GNTM, είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Ο Άγγελος Μπράτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Τρίτης, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ξεκινούσε στο «GNTM».

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, την πρώτη σεζόν του διαγωνισμού μόδας έδινε μάχη με την κατάθλιψη και έπαιρνε αγωγή.

«Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά»

Αρχικά, ο αγαπημένος κριτής του «GNTM» είπε: «Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά».

«Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, που έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω…», πρόσθεσε.

 

«Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος»

Και συνέχισε λέγοντας αναλυτικά ο Άγγελος Μπράτης: «Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε. Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα».

«Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ»

Και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα».

«Με βοήθησε το “GNTM”»

«Έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και θεωρώ ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Αν δεν είχα αυτό το ταξί να έρχεται να με πάρει να πάμε στο στούντιο, μπορεί να μην έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Με βοήθησε το “GNTM”», ανέφερε ο Άγγελος Μπράτης.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.