«Άγριες Μέλισσες»: Δύο νέες αφίξεις φέρνουν αναστάτωση στις ζωές των αδερφών Σταμίρη

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφει σύντομα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και τα επεισόδια αυτού του κύκλου αναμένονται πιο ανατρεπτικά από ποτέ.

Οι ήρωες και οι ιστορίες τους μπαίνουν σε νέα τροχιά και από τώρα και στο εξής, όλα είναι δυνατά. Μάλιστα, πολλοί από τους ήρωες θα περάσουν άσχημες στιγμές, άλλοι θα εξοριστούν, άλλοι θα βασανιστούν, ενώ άλλοι θα ρισκάρουν τη ζωή τους για να μπουν στην Αντίσταση.

Οι δύο άντρες που θα φέρουν τα «πάνω κάτω» στις ζωές των αδερφών Σταμίρη

Δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά και προκαλούν περαιτέρω αναστάτωση στις αδελφές Σταμίρη. Από τη μία, θα δούμε στους δέκτες μας την «εισβολή» του Ζάχο Λυκογιάννη (Νίκος Κουρής), ενός παλιού έρωτα της Ελένης. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πρόκειται για έναν άντρα με τον οποίο η αγαπημένη πολλών Λενιώ είχε ένα φλερτ, την περίοδο κατά την οποία ο Λάμπρος απουσίασε από το Διαφάνι. Τότε η σχέση τους δεν προχώρησε και εκείνος έφυγε για κάμποσα χρόνια, ωστόσο τώρα θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει την Ελένη Σταμίρη με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για τα νέα επεισόδια της σειράς, σε αυτόν τον κύκλο, η Ελένη θα ζει χώρια από τον Λάμπρο, καθώς εκείνος θα βρίσκεται εξόριστος στη Λέρο. Έτσι, ο Ζάχος θα σταθεί στο πλευρό της, προκειμένου να τη βοηθήσει να τα βγάλει πέρα και να επιβιώσει από τη χούντα και τα αδίστακτα σχέδια του Ακύλα για όσους μένουν στο Διαφάνι και προσπαθούν να βοηθήσουν τους αιχμαλώτους.

Παράλληλα, η Ασημίνα θα μετακομίσει στη Λάρισα και θα βρει δουλειά σε μια μεγάλη εφημερίδα της πόλης. Ο εκδότης είναι ένας μυστήριος άνδρας, ο Πέτρος Ορφανίδης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ο οποίος φαίνεται να έχει τα δικά του, καλά κρυμμένα, μυστικά.

Οι δυο τους θα έρθουν αρκετά κοντά μιας και στην εφημερίδα ξεκινάει μια άλλη ζωή για την Ασημίνα. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια παίρνει τη ζωή στα χέρια της και ο Πέτρος τη βοηθάει να μάθει έναν άλλο κόσμο. Επιπλέον, δουλεύοντας εκεί θα είναι σε θέση να μαθαίνει όσα συμβαίνουν, ώστε να τα μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα και να τα βοηθήσει, καθώς η ίδια θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στην Αντίσταση. Ο Πέτρος, από την άλλη, θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες για να μην κινδυνεύσει ο ίδιος, αλλά και η εφημερίδα του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss