«Άγριες Μέλισσες»: Ένα νέο στοιχείο θα φέρει αναταράξεις

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» κρατά καθηλωμένους τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε απόψε;

Ειδικότερα, στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς θα δούμε ότι ο Δούκας θα αντιληφθεί πως το άλλοθι του γκρεμίζεται, ενώ ο Θανόπουλος θα του προτείνει να ομολογήσει.

Παράλληλα όμως, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έχει μια ανατρεπτική πρόταση να του κάνει. Τι θα αποφασίσει όμως ο Δούκας;

Επιπλέον, η κίνηση του Πέτρου θα προκαλέσει αναταραχή και ενώ οι υποψίες σύντομα πρόκειται να πέσουν πάνω του, εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον αδελφό του.

Την ίδια ώρα, η Ελένη, με τη βοήθεια του Νέστορα, θα μπει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ, προκειμένου να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι αδελφές της θα ενημερώσουν το καφενείο για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Ο Νικηφόρος με τη σειρά του, θα πάρει μια απόφαση σε σχέση με το μαγαζί, ενώ ο Μπάμπης θα δοκιμάσει τον Βάϊο εξοργίζοντας τον Γαϊτάνη τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία θα φτάσουν στην Λέρο.

Τέλος, η Κορίνα αναμένεται να βρει ένα στοιχείο, το οποίο θα ενισχύσει τις υποψίες της πως η μητέρα της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Άγριες Μέλισσες»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss