«Άγριες Μέλισσες»: Η Διδασκάλου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς

Η Κατερίνα Διδασκάλου μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την απουσία της από τα τηλεοπτικά και τα θεατρικά δρώμενα επέστρεψε στη δράση και μας το γνωστοποίησε με ένα βιντεάκι στο Instagram.

Τι έγραψε η Διδασκάλου στο Instagram;

Η «Μυρσίνη» ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ως λεζάντα έγραψε: «Σήμερα το πρώτο γύρισμα για τις #άγριεςμέλισσες ! Και τη Δευτέρα σας περιμένω από κοντά στην “Πόρνη από πάνω” που επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού του @opanda.gr , στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών. Εισιτήρια στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ticketservices.gr/event/i-porni-apo-pano-festival-kolonou-2021/ (link in bio). Σύντομα και στο @falirosummertheater!».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της ηθοποιού:

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Διδασκάλου, χρειάστηκε να νοσηλευτεί το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι νοσούσε με κορονοϊό και για αυτό απείχε από τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών», αλλά και από τις υποχρεώσεις της στο θέατρο και την παράσταση «Πόρνη από πάνω».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss