Άγριες Μέλισσες – Κακούρης: Το spoiler του ηθοποιού για το τέλος του «Δούκα Σεβαστού»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον ταλαντούχο ηθοποιό της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Λεωνίδα Κακούρη. O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός μίλησε για τον ρόλο του, ανέλυσε τους χαρακτήρες των «συγχωριανών» του και έκανε έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς.

«Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια»

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε όλοι. Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια. Θα το κουβαλάω πάντα με όμορφες αναμνήσεις» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα»

Η επιτυχημένη σειρά έφερε νέο ρεύμα προτάσεων για δουλειές, όπως αποκάλυψε. Συγκεκριμένα, είπε: «Χτυπάει το τηλέφωνο για προτάσεις. Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος των “Άγριων Μελισσών”»

Λίγο πριν από το φινάλε της σειράς θα ήθελε να δει τον Δούκα να καταλάβει τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε, εξήγησε. Τα spoilers έχουν πάρει φωτιά στα site για το τραγικό τέλος του πατριάρχη των Σεβαστών. Επιβεβαίωσε όσα ακούγονται; «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος των “Άγριων Μελισσών”» απάντησε στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του»

Αλλά με μαεστρία έδωσε ένα μικρό «στοιχείο» για το πώς θα πέσει η αυλαία στον χαρακτήρα της σειράς. Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και να μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος».

«Στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Στο δικό του αξιακό σύστημα τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός;».

«Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί»

Συμπλήρωσε επίσης: «Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό ως ρόλο γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί και γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον προσεγγίσω. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει».

«Με δυσκολεύει θετικά»

Ο Λεωνίδας Κακούρης απαντώντας για το αν δυσκολεύεται με την πληθώρα επαγγελματικών προτάσεων που έχει αυτό το διάστημα, ανέφερε: «Με δυσκολεύει θετικά. Άλλο είναι να έχεις προτάσεις και να λες “ποια από όλες;” και άλλο να μην έχεις και να λες “τώρα τι θα κάνω;”».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss