«Άγριες Μέλισσες»: Ο επικός χορός του παπά με τον μικρό Σέργιο

Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», είναι πυρετώδη, με τους πρωταγωνιστές ωστόσο, να το διασκεδάσουν στο έπακρον.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι εξαιρετικό και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο παπάς του Διαφανίου, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα επικό απόσπασμα από τα γυρίσματα, το οποίο πραγματικά μας έκανε να γελάμε, καθώς βλέπουμε τόσο τον ίδιο όσο και άλλα μέλη του καστ και ειδικότερα τον μικρό Σέργιο, τη Δρόσω και τον Παναγιώτη να επιδίδονται σε «μοντέρνες» χορευτικές επιλογές. Και σίγουρα, είναι άκρως απολαυστικοί!

Ο Κωστής Σαββιδάκης έγραψε με περίσσιο χιούμορ στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Όταν ο νεαρός Σέργιος ( Σπύρος ) προσπαθεί να μάθει στον παπά τους νέους χορούς, τους μοντέρνους… Η Δρόσω και ο Παναγιώτης αγανακτούν με τον γέροντα… Υπομονή. #AgriesMelisses #theatrosynkati #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #exile #tisis #papaselfie #papagrigoris #philosopher_beard. #meallamatia #beard #beardstyle #bearded #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodels #beard4all #b_for_beards #odysseusbeard #instabeardz #harleydavidsongreece».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss