«Άγριες Μέλισσες»: Ο μικρός Σέργιος θα μάθει ποια είναι η πραγματική του μητέρα

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και ήδη τα spoilers έχουν «πάρει φωτιά».

Ουκ ολίγα είναι τα όσα κυκλοφορούν για τα όσα θα συμβούν στους κατοίκους του Διαφανίου την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, με την πλοκή της σειράς να ανατρέπεται και μυστικά, καλά κρυμμένα για χρόνια, να έρχονται στην επιφάνεια.

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» είναι ο μικρός Σέργιος Σεβαστός, τον οποίο σ’ αυτόν τον κύκλο θα δούμε σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ο ταλαντούχος Σπύρος Ντούγιας, ο οποίος υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο, θα αντικατασταθεί από έναν μεγαλύτερο σε ηλικία ηθοποιό, το όνομα του οποίου ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, το κάστινγκ έγινε πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές , προκειμένου να βρεθεί το άτομο εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο.

Έτσι λίγο πριν από το φινάλε ο Σέργιος Σεβαστός, έφηβος πια, θα επιστρέψει από το Παρίσι όπου ζει πια μόνιμα κοντά στην θεία του Πηνελόπη και θα αποκαλύψει στο κορίτσι του, η οποία για πρώτη φορά θα βρεθεί στο Διαφάνι,  την ιστορία του.

Ο σκηνοθέτης, με ένα flashback στα γεγονότα, βρήκε το τέχνασμα εκείνο με το οποίο ο μικρός εγγονός του Δούκα Σεβαστού θα μάθει από τον ίδιο το μεγάλο μυστικό της οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Δούκας θα ζητήσει την συγχώρεση από τον νεαρό Σέργιο και θα του αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

Ο Σέργιος Σεβαστός θα βρεθεί έτσι αντιμέτωπος με την πιο μεγάλη αποκάλυψη της ζωής του. Ποια θα είναι η αντίδρασή του και ποια από τις δύο αδερφές Σταμίρη θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει εξηγήσεις;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss