«Άγριες Μέλισσες»: Ο Πέτρος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασημίνα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες». Θα δούμε τον Πέτρο Ορφανίδη όντας σε δεινή θέση να αποφασίζει να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Προτού φύγει όμως, πρόκειται μιλήσει ανοιχτά στην Ασημίνα για τα συναισθήματα του.

Ειδικότερα, καθώς ο Πέτρος συνεχίζει τις προσπάθειές του για να μάθει τι συνέβη στον αδελφό του, θα πιάσει τον Σκαφά και υα τον ανακρίνει μέχρι να καταφέρει να τον κάνει να μιλήσει. Ωστόσο μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό «TV O Clock».

Ασημίνα και Πέτρος
© Instagram

Ο Πέτρος θα ενημερωθεί πως ένας άντρας με τον οποίο συνεργαζόταν συνελήφθη και έτσι θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αντιλαμβανόμενος μάλιστα, πως η αντίστροφη μέτρηση και για εκείνον έχει ξεκινήσει.

Επομένως, θα πάρει την καθοριστική απόφαση: Nα φύγει από τη χώρα! Και γι’ αυτό θα προβεί σε μια απρόσμενη εξομολόγηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος ετοιμάζει όλα όσα χρειάζονται για την αναχώρησή του και κλείνει τις τελευταίες εκκρεμότητες που έχει στη Λάρισα. Τότε, όμως θα ζητήσει από την Ασημίνα να συναντηθούν προκειμένου να μιλήσουν. Τότε, θα της εξομολογηθεί τα συναισθήματα του και εκείνη θα τον κοιτά σαστισμένη.

Ασημίνα και Νικηφόρος
© Instagram

Ωστόσο, η ειλικρίνειά, αλλά και ο χαρακτήρας του Πέτρου την έχουν κερδίσει και μετά την εξομολόγηση του, η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση: Ζητάει από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους, με εκείνον όμως να απαιτεί εξηγήσεις για αυτή της την απόφασή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss