«Άγριες Μέλισσες»: Οι αποκαλύψεις της «Βιολέτας» για τον ρόλο της

Η επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον τρίτο κύκλο και αναμένεται να δούμε σωρεία ανατροπών.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον ρόλο που θα παίξει στο Διαφάνι και τον τρόπο που θα επιλέξει, προκειμένου να συλλέγει πληροφορίες.

«Μπαίνει ενεργά σε μια νέα κατάσταση πολιτική»

Αρχικά, η ηθοποιός αναφορικά με τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Η Βιολέτα έχει επιστρέψει από την Κόρινθο που ήταν στον Ευτύχη για να ησυχάσει λίγο και να ηρεμήσει από τον θάνατο του Μιλτιάδη. Μπαίνει ενεργά σε μια νέα κατάσταση πολιτική, με τις δικές της αντιδράσεις και τη δική της ιδεολογία».

«Είναι όλοι ανάστατοι στο Διαφάνι»

Και συνέχισε: «Είναι όλοι ανάστατοι στο Διαφάνι, κανείς δεν το περίμενε, συγχωριανοί είναι στην εξορία με βασανιστήρια και το καφενείο θα είναι πυρήνας αντίδρασης, αλλά πρέπει να γίνεται κάπως υπόγεια».

«Η Βιολέτα αναμένεται να προσεγγίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη»

Επιπλέον, τόνισε: «Η Βιολέτα αναμένεται να προσεγγίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη για να συλλέγει πληροφορίες», ενώ όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος θα τον μοιραστεί με τη Μυρσίνη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss