Άγριες Μέλισσες – Ορκόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τη σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό

Για τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα θα παρακολουθήσουμε μια σκηνή μεταξύ του Νέστορα και του Μελέτη που θα συγκλονίσει το κοινό.

Η μοίρα του Νέστορα είναι αδυσώπητη. Και πάλι τον φέρνει απέναντι σε νεοφασίστες, σε παιδιά μπερδεμένα, όπως ο Θανασάκης, αλλά και ο Μελέτης.

Η ιστορία που δεν μαθαίνεται, επαναλαμβάνεται. Ο Θανασάκης και ο Μελέτης δεν ακολούθησαν το σωστό δρόμο, αλλά το λάθος και έμπλεξαν με χουντικούς. Ο Νέστορας δεν φοβήθηκε να τους μιλήσει ανοιχτά για τους κινδύνους που διατρέχουν. Δεν θέλω να προδώσω το τι θα γίνει με τον Μελέτη, αλλά η σκηνή ανάμεσα σε αυτόν και τον Νέστορα θα συγκλονίσει το κοινό. Ο Νέστορας θεωρεί ότι χρωστάει στην Ανέτ, τη μητέρα του, να παίξει αυτό το ρόλο. Παίρνει λοιπόν τη θέση της και του ζητά να απομακρυνθεί από τον Ακύλα και τους Άβαντες. Το θεωρεί χρέος του. Με ποιον τρόπο θα λειάνει και θα γλυκάνει την ψυχή του; Οι τηλεθεατές θα δουν αυτό το πλησίασμα και τη μέθοδο που έχει επιλέξει για να σώσει τον Μελέτη.

Πώς θα καταφέρει να τον πείσει;

Θα του μιλήσει για τον Θωμά. Αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Ψάχνει την έξοδο κινδύνου για τον Μελέτη. Και η έξοδος αυτή είναι η ιστορία που έζησε με τον Θωμά Κυπραίο. Το μεγαλύτερο σοκ στη ζωή του. Θα του φέρει ως παράδειγμα τον Θωμά και ο Μελέτης θα συγκλονιστεί. Ο Νέστορας κουβαλάει τον Θωμά μέσα του και ακόμη τον κλαίει τα βράδια. Άρα, η αλήθεια του είναι πολύ δυνατή και διαπερνά τον Μελέτη.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss