Άγριες Μέλισσες – Στέλλα Ψαρουδάκη: Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις!

Για τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τους δημοσιογράφους Βασίλη Ανδριτσάνο και Αθηνά Ζαχαράκη με αφορμή τον ρόλο της «Κορίνας».

Μέσα σε όλα, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την σύνδεση με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Βασιλώττο που υποδύεται τον «Μπάμπη», αλλά αναφέρθηκε επίσης και στο τοξικό οικογενειακό περιβάλλον της ηρωίδας της.

  • Θα μπορέσει η Κορίνα να απαλλαγεί από το τοξικό οικογενειακό της περιβάλλον;

Συνήθως τέτοιου είδους πληγές μάς ακολουθούν πάντα στη ζωή μας. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Κορίνα βρίσκεται στο σημείο όπου αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει αυτό το τοξικό περιβάλλον. Ωστόσο βρίσκεται σε άρνηση. Αν αποδεχτεί το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, θα καταρρεύσει ένας ολόκληρος κόσμος γύρω της. Νιώθει βέβαια εγκλωβισμό, θέλει να φύγει από αυτό και θεωρεί πως ίσως ο Μπάμπης να είναι μια διέξοδος, το εισιτήριό της για να σωθεί.

  • Είναι δηλαδή ο Μπάμπης το μέλλον της;

Έχει έρθει ο Μπάμπης στη ζωή της και τα έχει ταράξει όλα! Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις και όλα έγιναν έτσι ώστε οι δυο τους να έρθουν κοντά. Ο Μπάμπης είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την εξορία στη Λέρο, έχει δει το κακό πρόσωπο του Ακύλα, είναι ένα πλάσμα φωτεινό και θέλει να ζήσει τη ζωή. Η Κορίνα μέσα από αυτόν ίσως δει την αλήθεια και αναπνεύσει και εκείνη. Αυτό θέλει. Δεν τον βλέπει όμως σαν αποκούμπι, τον βλέπει σαν κάτι διαφορετικό και πιστεύει πως μαζί του μπορεί να ζήσει κάτι πιο έντονο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss