«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα συμβεί με Αγορίτσα και Δούκα;

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», κέρδισε εξ’ αρχής τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι έμειναν καθηλωμένοι μπροστά στην τηλεόραση αναμένονται για τις νέες εξελίξεις και ανατροπές που δεν λείπουν από το Διαφάνι.

Η αγάπη του κόσμου για την «Αγορίτσα» είναι αυταπόδεικτη

Πέρα από τους πρωταγωνιστές της σειράς, μια φιγούρα η οποία αγαπήθηκα από την πρώτη κιόλας στιγμής, ήταν αυτή της «Αγορίτσας». Το ταλέντο, η ταπεινότητα και η αμεσότητά της, έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Η Μαρία Αντουλινάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον ρόλο της στον τρίτο κύκλο της σειράς, καθώς και για τη σχέση «Αγορίτσας» – «Δούκα».

«Δεν γνωρίζω ωστόσο τη συμμετοχή της Αγορίτσας ως προς τα πολιτικά ζητήματα»

«Το χωριό σε αυτή τη σεζόν θα βρίσκεται υπό καθεστώς χούντας. Δεν γνωρίζω ωστόσο τη συμμετοχή της Αγορίτσας ως προς τα πολιτικά ζητήματα, αλλά ξέρω τα κοινωνικά της, γιατί αυτή είναι η Αγορίτσα», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

«Η Αγορίτσα δεν θα εγκαταλείψει τον Δούκα εύκολα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει να κάνει τώρα με τη σχέση της με τον Δούκα και τη σχέση του με τα παιδιά. Αυτό θα παλέψει. Περιμένει και αυτή να πάρει κάποιες απαντήσεις. Η Αγορίτσα δεν θα εγκαταλείψει τον Δούκα εύκολα».

«Αυτοί είναι η οικογένειά της»

«Γιατί όλη τη ζωή της έχει περάσει με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί είναι η οικογένειά της», εξήγησε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό «Λοιπόν» και την Μαρία Σοφιανού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss