Αγρίνιο: Υλικό με βιασμούς παιδιών είχε ο 28χρονος που βίαζε 4χρονο

Υλικό με σκληρούς βιασμούς παιδιών κατηγορείται πως είχε στο λάπτοπ του ο 28χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε 4χρονο στο Αγρίνιο.

Για δεύτερη φορά το κατώφλι του στρατιωτικού Ανακριτή των Ιωαννίνων αναμένεται να διαβεί εντός της εβδομάδας ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνον. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Σχετικές ειδήσεις

Αγρίνιο: Πήρε προθεσμία ο 28χρονος – Πότε απολογείται
Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο 28χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά 4χρονο
Στον στρατιωτικό εισαγγελέα ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss