Αιμίλιος Χειλάκης: «Ευτυχώς για εμένα δεν έγινα διάσημος στα 21 μου»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (7/9) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό».

«Δεν είμαι ζεν πρεμιέ πλέον»

Αρχικά, ο παρουσιαστής καλωσόρισε τον ταλαντούχο ηθοποιό, κάνοντας κομπλιμέντα για την εικόνα του, με τον ίδια να απαντά: «Δεν είμαι ζεν πρεμιέ πλέον. Είμαι 51. Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου. Έτσι αυτό σε βάζει να δημιουργείς άλλες συνθήκες γοητείας…».

«Έγινα διάσημος στα 28 μου»

Για τους ζεν πρεμιέ ρόλους που έπαιζε, ο ηθοποιός είπε: «Πάντα ζήλευα τον Άλκη Κούρκουλο! Έγινα διάσημος στα 28 μου, ευτυχώς για εμένα δεν έγινα διάσημος στα 21 μου. Από μικρή ηλικία συνεργάστηκα με όσους ποθούσα και ξαφνικά έγινα διάσημος».

«Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι μια δουλειά που σέβεται τον καλλιτέχνη»

Για τις «Άγριες Μέλισσες» ο Αιμίλιος Χειλάκης δήλωσε: «Ήταν γνωστό το μένος που είχα εναντίον της τηλεόρασης και ειδικά της μυθοπλασίας. Διότι τα τελευταία χρόνια γίνονταν άδικα. Το 2019 είχα πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” και είπα “Όχι”».

Και εξήγησε στη συνέχεια: «Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι μια δουλειά που σέβεται τον καλλιτέχνη. Μπήκα σε μια σειρά που πραγματικά σέβεται το προϊόν», ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει έναν «κακό» αρχηγό μιας παρακρατικής οργάνωσης.

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν το πρώτο μου γύρισμα μετά από 11 χρόνια. Είχα φοβερό άγχος και τρακ. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω».

Για την πανδημία της νόσου Covid-19

Επιπλέον, μίλησε και για την πανδημία δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει τους αρνητές του ιού. «Ακόμα και οι αρνητές στράτευσης σηκώνουν το όπλο τους», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για το ελληνικό #metoo

Αναφορικά με το ελληνικό κίνημα #metoo και τον ορυμαγδό καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός δήλωσε ότι «δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έπαιξαν με Φιλιππίδη και Λιγνάδη με το να μην παίζονται οι σειρές που έπαιξαν και να μην εισπράττουν τα δικαιώματά τους».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss