Αισθηματικά Σκορπιός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:     
1ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να ευτυχήσεις, υπάρχει ωστόσο και μια πτυχή που έχει να κάνει με το «κυνήγι» των απολαύσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση εύκολα θα σε οδηγήσει στο να «αμαρτήσεις» κι εδώ ένα ακόμη κακό είναι ότι θα νομίζεις πως και το ταίρι σου κάνει τα ίδια. Αν πάλι είσαι μόνος/η σου, μπορεί να μπεις «σφήνα» σε μια άλλη σχέση. Μετά τα γενέθλιά σου, η ερωτική σου ζωή θα εμπλουτιστεί, χωρίς όμως να υπάρχει η «σκιά» της έλλειψης εμπιστοσύνης, ίσως μάλιστα να κάνεις το «μεγάλο βήμα».
Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, η κατάσταση φαίνεται… άσ’ τα να πάνε σε σχέση με την όποια σταθερότητα κι αν μεν είσαι μόνος/η, ζήσε ό,τι… ζήσεις, χωρίς να πάρεις στα σοβαρά τίποτα. Μάζεψε εμπειρίες και μέχρι εκεί. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα περάσεις δύσκολα, με πιθανότερη κατάληξη το χωρισμό κι εκεί ωστόσο θα υπάρξουν πισωγυρίσματα. Μετά τα γενέθλιά σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά, αλλά μείνε σε αυτό χωρίς να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, αφού θα σε βρει κάτι… ξαφνικό, που θα σε «προσγειώσει» απότομα. 

3ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλα πάνε πρίμα, ίσως μάλιστα να βρεις ένα ταίρι που να συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα από κοινωνική και οικονομική άποψη ή να σε έχει στα όπα-όπα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο πειρασμός μπορεί να είναι μεγάλος και τελικά να την κάνεις την «κουτσουκέλα» σου. Μετά τα γενέθλιά σου, μπορεί να βρεις ένα ταίρι αντάξιο των συναισθηματικών προσδοκιών σου κι αν έχει λεφτά ή όχι ποσώς σε ενδιαφέρει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να σου προκύψει ένα επεισοδιακό διαζύγιο. 
Διαβάστε επίσης: 


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss