Αισθηματικά Ζυγός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:    
1ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, η εικόνα είναι πολύ καλή και ανεξάρτητα με το ότι… δεν θα βρεις «τον άνθρωπο της ζωής σου», σημασία έχει ότι θα καλοπεράσεις, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι το δυσάρεστο κι αν θες και γάμο, θα τον έχεις. Αν πάλι είσαι σε μια σχέση που σε καταπιέζει ή δεν έχει πια να σου προσφέρει τίποτα, θα τα ανοίξεις τα «φτερά» σου κι ας χωρίσεις. Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις κάτι το διαφορετικό και ως «ελεύθερο παιδί» θα τις έχεις τις ευκαιρίες σου, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και ευχαριστημένος/η να είσαι από αυτήν, το… πείραμά σου θα το κάνεις! 
Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, φαίνεται να απουσιάζουν οι πολλές «τρέλες» κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να «δέσει» ακόμη περισσότερο μέσα από την από κοινού ανάληψη ευθυνών ή την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αν, πάλι, κάνεις μια νέα γνωριμία, θα πάει μεν αργά αλλά ως γνωστόν… το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Μετά τα γενέθλιά σου, τα «πρέπει» επικρατούν των «θέλω» σου, ίσως όμως να κάνεις και μια σημαντική επιλογή από ανασφάλεια και μόνο. Μπορεί ακόμη να μπλέξεις με μια σχετικά προβληματική περίπτωση κι εδώ το κακό είναι ότι μπορεί να την… παντρευτείς κιόλας! Η «αποκατάστασή» σου πάντως είναι μια από τις βασικές κατευθύνσεις.
3ο δεκαήμερο 
Μέχρι τα γενέθλιά σου, ο έρωτας και το πάθος θα κάνουν… παρέλαση στη ζωή σου, εκτός όμως από τις πολύ καλές κι έντονες στιγμές που θα ζήσεις, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες πολύ κακές, με τη ζήλια και την… αγωνία να πρωταγωνιστούν! Οι επιρροές πάντως είναι τόσο ισχυρές, που ενδέχεται να βάλεις στο περιθώριο κάθε άλλη υπόθεσή σου. Μετά τα γενέθλιά σου όμως, θα τις… κοιτάξεις αυτές τις υποθέσεις, αφού το ερωτικό στοιχείο αδυνατίζει, αν μάλιστα έχει προηγηθεί κάποιο μεγάλο «δράμα», θα την χρειαστείς αυτήν την «αγρανάπαυση» για να μαζέψεις τα «κομμάτια» σου.
Διαβάστε επίσης: 


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss