Ακυρώνει την περιοδεία της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις προσεχείς συναυλίες της στο Λας Βέγκας και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της, αφού ο πατέρας της είναι σοβαρά άρρωστος.

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ο πατέρας της Τζέιμι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στα τέλη του 2018 και βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. «Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε από αυτήν τη περιπέτεια ζωντανός, όμως έχει μπροστά του έναν μακρύ δρόμο. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρώσω όλη μου την προσοχή και ενέργεια στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

Η Σπίαρς επρόκειτο να ξεκινήσει σειρά συναυλιών, υπό τον τίτλο Britney: Domination, στο Λας Βέγκας την 13η Φεβρουαρίου, όπου θα έδινε παραστάσεις έως τον Αύγουστο του 2019.

Οι εκπρόσωποί της σημειώνουν σε μια ανακοίνωση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς νοσηλεύτηκε 28 ημέρες σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, έπειτα από διάτρηση του παχέος εντέρου πριν από δύο μήνες. Σύμφωνα με τους ίδιους, αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο σπίτι του και αναμένεται να ανακάμψει πλήρως.

Οι εκπρόσωποι της Σπίαρς αναφέρουν ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα αναστείλει επ’ αόριστον τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss