Αλεξανδράκη: «Λύγισε» ανακοινώνοντας την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Νέα αρχή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram ανακοίνωσε πως ξεκινά μια νέα ζωή για εκείνη. Φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμένη ωστόσο η ίδια δεν έχει δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα.
Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς μετακόμισε στο νέο της σπίτι.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα», ανέφερε αρχικά στο πρώτο βίντεο μέσα από το νέο της σπίτι.

Σε δεύτερο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης: «Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχετικές ειδήσεις
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε πριν από 3 εβδομάδες
Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη; Χαμός με ανάρτηση της Soulas Glamorous
Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη: «Ήρθε και με βρίζει και μου λέει ότι της χάλασα τις διακοπές»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss