Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ήρθε ένας 15χρονος και μου είπε: ήταν άδικο αυτό που της έκαναν

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα με το πτυχίο των δραματικών σχολών, αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αυτή είναι η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί - Όλες οι  λεπτομέρειες - Znews

«Έρχονται πολλοί θεατές, συγκλονισμένοι από την ιστορία αυτής της γυναίκας»

«Αυτό το έργο που παίζουμε δεν ήρθε τυχαία στα χέρια μας. Είναι ένα έργο που συνάδει με αυτό που ζήσαμε σαν θεατρική οικογένεια και σαν κοινωνία. Έρχονται πολλοί θεατές, συγκλονισμένοι από την ιστορία αυτής της γυναίκας, νέα παιδιά και μεγαλύτερες ηλικίες, που μου μιλάνε για αυτή την αδικία», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Tête-à-tête με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - Saint-Paul

«Με συγκίνησε πάρα πολύ που ταυτίστηκε με την ηρωίδα»

«Δεν θα ξεχάσω αυτό το πιτσιρικά, τον 15χρονο, που ήρθε πριν μια-δυο βδομάδες, μου ζήτησε ένα αυτόγραφο και μου λέει: ήταν άδικο αυτό που έγινε με αυτή τη γυναίκα. Με συγκίνησε πάρα πολύ που ταυτίστηκε με την ηρωίδα, μπήκε σε αυτή τη διαδικασία του έργου», είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Εξομολόγηση-σοκ του Μπουρδούμη : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον  δάσκαλο στη σχολή - ΤΑ ΝΕΑ

«Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας οι νέοι είναι στους δρόμους»

«Εγώ βλέπω λαμπρό μέλλον με αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και βγάζω το καπέλο στους νέους συναδέλφους. Θεωρώ ότι εμείς θα ήμασταν πολύ φοβισμένοι να αντιδράσουμε. Οι καταλήψεις συνεχίζονται και βλέπουμε ότι λόγω και αυτής της εθνικής τραγωδίας οι νέοι είναι στους δρόμους», δήλωσε επίσης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss