Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Δεν θα είμαι στη τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στο περιοδικό «My Tv» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο, με αφορμή την συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της ελιάς». Ο νεαρός ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα παρουσία στη σειρά, ενώ παράλληλα, ανακοίνωσε και το δικό του τέλος.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Ποτέ δεν ήμουν των σχέσεων»

  • Περίμενες ότι η σειρά θα διατηρήσει τη δυναμική της δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού;

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και γι’ αυτό θα συνεχίσει ακάθεκτη για τρίτη συνεχή χρονιά. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, γίνονται πραγματικά πολύ ωραία πράγματα και δεν σου κρύβω ότι ανυπομονώ να βγει στον «αέρα» του MEGA το «Milky Way».

  • Εσύ, όμως, δεν θα βρίσκεσαι στην τρίτη σεζόν, σωστά;

Όχι, δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Θα φύγω κάποια στιγμή σ’ αυτή που διανύουμε. Πλέον, ο Αλέξης είναι σε ένα σημείο που έχει κάνει τέρατα και αργά ή γρήγορα πρέπει να αποκαλυφθούν.

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»  - alter-info.gr

  • Κάνοντας έναν απολογισμό, τι σου έχει χαρίσει και τι σου έχει στερήσει αυτή η δουλειά;

Τα θετικά είναι αυτά που μου έρχονται πρώτα. Δηλαδή ότι μαθαίνω τη δουλειά και το επάγγελμα που έχω αποφασίσει ότι θέλω να κάνω για όλη μου τη ζωή μού έχει χαρίσει ωραίες στιγμές και έχω πάρει σημαντικά μαθήματα.

Ακόμα, με έχει εξελίξει και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Κάθε δουλειά σού δίνει κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, μια καθημερινή σειρά σε κάνει να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε γρήγορο ρυθμό και χρόνους.

Στα «αρνητικά», ίσως, να έβαζα ότι λείπω πολύ από την Ελλάδα και έχω αποκοπεί από διάφορα πράγματα που έπρεπε και πρέπει να είμαι εκεί. Όμως, δεν μπορώ να πω και αρνητικά γιατί θέλω σ’ αυτό που κάνω να δίνομαι ολοκληρωτικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss