Αλεξανδρούπολη: Απείλησε τη 18χρονη έγκυο σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει

Αλεξανδρούπολη: Η γυναίκα κατήγγειλε τον βίαιο σύζυγό της που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της.

Νέα υπόθεση ενδοικογενειακής βίας ήρθε στο φως, στην Αλεξανδρούπολη, όπου μια 18χρονη έγκυος γυναίκα κατήγγειλε τον βίαιο σύζυγό της που απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της.
Σύμφωνα με το gnomionline.gr, ο άνδρας ασκούσε βία λεκτική και σωματική στη σύζυγό του. Το δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε η νεαρή γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, με απόφασή του στις 7/9, διέταξε να μην πλησιάζει ο σύζυγος την ίδια και το σπίτι της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ο δικηγόρος της γυναίκας Δημοσθένης Φωτιάδης δήλωσε: «Η δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά υπέρ της γυναίκας θύματος της έμφυλης βίας και την προστάτευσε στα πλαίσια του νόμου. Η μηδενική ανοχή απέναντι στην έμφυλη βία είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Οι γυναίκες θύματα της έμφυλης βίας θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν κάθε βίαιο περιστατικό. Μακάρι τέτοια φαινόμενα ενδοοικογενειακές βίας να εκλείψουν στο μέλλον».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss