Αλέξης Κούγιας: Σοβαρό τροχαίο για τον γνωστό ποινικολόγο

O γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας είχε, νωρίτερα, ένα σοβαρό τροχαίο την ώρα που κινούταν από Λάρισα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο 308 χλμ. στο τμήμα μεταξύ Βελεστίνου – Αερινού, είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.

Το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός ποινικολόγος, διαλύθηκε, ωστόσο ευτυχώς ο ίδιος βγήκε από αυτό το τρομακτικό τροχαίο ελαφρά τραυματισμένος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κουγιά μετά το τροχαίο

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 10/11) ο Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας το σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη χθες το βράδυ.

Ο γνωστός δικηγόρος στάθηκε ξανά στην τύχη που είχε, στο δεύτερο κατά σειρά τροχαίο μέσα σε λίγες εβδομάδες, προσθέτοντας πως «κληρονόμησε» κατάγματα στο αριστερό χέρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε εμπλακεί ξανά σε τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή (15.10), καθώς οδηγούσε με το αυτοκίνητό του κινούμενος προς τη Λάρισα, όπου θα πραγματοποιούσε συνέντευξη Τύπου για την ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Με αγαπάει ο θεός, γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους»

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Με αγαπάει ο θεός, γιατί έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι μια ακραία αμέλεια δύο οδηγών νταλικών. Έχω κατάγματα στο αριστερό χέρι, αυτό μόνο ευτυχώς. Μάλλον ο οδηγός της μιας νταλίκας κοιμήθηκε, εγώ γύριζα από την Ξάνθη και ξεκίνησα σιγά-σιγά».

«Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας»

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Φτάνοντας στα διόδια μετά την Λάρισα και μετά από πέντε λεπτά στο δρόμο πάνω ξαφνικά στη στροφή δεν βλέπω δρόμο μπροστά μου. Ο ένας οδηγός νταλίκας κόλλησε στην άλλη νταλίκα και έκλεισε το μεσαίο και αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας».

«Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα»

«Εγώ το είδα στο αριστερό στα τριάντα μέτρα και δεν πάτησα καν φρένο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Έκανα μόνο έναν ελιγμό και αυτό με έσωσε γιατί υπήρχε ένα κενό από το διαχωριστικό διάζωμα. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Έκανα χειρουργείο στο χέρι»

«Ήρθαν διασώστες, δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο. Αν δεν ήμουν καλός οδηγός θα είχα σκοτωθεί. Έκανα χειρουργείο στο χέρι», τόνισε.

«Ήταν συνδυασμός θαύματος και καλού οδηγού, το γεγονός ότι σώθηκα»

Επίσης, δηλώσεις πραγματοποίησε ο γνωστός ποινικολόγος νωρίτερα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εκεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν συνδυασμός θαύματος και καλού οδηγού, το γεγονός ότι σώθηκα».

Έκπληκτη η πρώην σύζυγός του όταν ενημερώθηκε on air για το ατύχημα

Στο μεταξύ, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου, ήταν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha και όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε αν ο ποινικολόγος είναι καλά εκείνη ξαφνιάστηκε, αναφέροντας πως δεν είχε πληροφορηθεί και το έμαθε εκείνη την ώρα.

Ο Αλέξης Κούγιας σε άλλη μία σύγκρουση, είδε το όχημά του να καταστρέφεται. Στο 308 χλμ. είχε γίνει τροχαίο με δυο φορτηγά. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss