Αλέξης Παππάς: «Αυτό το “Bachelor” θα ανοίξει τα μάτια σε όσους θέλουν να ερωτευτούν»

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», για τη συμμετοχή του στο «The Bachelor 2», λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, το «Survivor», αλλά και την πρώην συμπαίκτρια του, Ελευθερία Ελευθερίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλέσια Ντέμετζ.

«Είχαμε μια γνωριμία μέσω τηλεφώνου»

Αρχικά, ο νέος «Bachelor», Αλέξης Παππάς είπε για την Αλέσια Ντέμετζ: «Είχαμε μια γνωριμία μέσω τηλεφώνου. Αυτή η σχέση δεν βρήκε κοινά σημεία και ολοκληρώθηκε. Πήγα να τη βρω για να ξεφύγω από αυτό που είχα ζήσει στο “Survivor”».

«Είμαι σε φάση να κάνω το επόμενο βήμα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι σε φάση να κάνω το επόμενο βήμα», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να παντρευτεί, ενώ επίσης, αποκάλυψε ότι τα ραντεβού με τις κοπέλες είναι ονειρικά.

Για το «The Bachelor 2»

«Πολλά ραντεβού είναι κάτω από τη θάλασσα, πάνω από τη θάλασσα και πάνω στον ουρανό. Αυτό το “Bachelor” θα ανοίξει τα μάτια σε όσους θέλουν να ερωτευτούν και να πάρουν ιδέες».

«Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία Ελευθερίου»

Αναφορικά με το «Survivor», ο Αλέξης Παππάς είπε: «Δεν έχω τίποτα με κανένα παιδί από το “Surivor”. Αν τους δω στον δρόμο θα μιλήσουμε».

Επιπλέον, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Είναι πολύ όμορφη γυναίκα δεν συνέβη όμως να βρεθούμε ερωτικά».

Δείτε παρακάτω:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss