Αλέξης Παππάς: «Σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Ο Αλέξης Παππάς, ο νέος Bachelor, είναι αποφασισμένος να βρει τον έρωτα της ζωής του και τα κορίτσια ήδη τον διεκδικούν σθεναρά.

Τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι του Alpha ήταν επεισοδιακά με τις πρώτες εντάσεις και τους τσακωμούς να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ ήδη ο γοητευτικός εργένης φαίνεται να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο, εφόσον προσφάτων ζήτησε από τη Λάουρα να αποχωρήσει από τη βίλα προτού γίνει η «τελετή των ρόδων».

«Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα»

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε για τις διαγωνιζόμενες και ειδικότερα για την Βαλέρια που αποχώρησε από τη βίλα: «Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της, αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα».

«Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην «τελετή των ρόδων» και τη λιποθυμία μιας παίκτριας, δήλωσε: «Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο. Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτσια».

«Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν»

Και τόνισε αμέσως μετά: «Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».

Δείτε παρακάτω: 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.