Η Alicia “Lara” Vikander, αψηφά τον θάνατο στο νεο trailer του Tomb Raider

Η Lara Croft, πρωταγωνίστρια της σειράς βιντεοπαιχνιδιών Tomb Raider της Square Enix, που μετά την έκδοση του πρωτότυπου Tomb Raider το 1996, αποτέλεσε μια κερδοφόρα σειρά, μετατράπηκε στήν πιο αναγνωρίσιμη μορφή σε βιντεοπαιχνίδι, ενω για πολλούς θεωρείται και ως ενα σύμβολο του σεξ !

Η εντυπωσιακή “Lady Croft” αποτέλεσε επίσης και το υπόβαθρο για την δημιουργία δυο μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνίστρια την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie στις οποίες υποδύεται την ηρωίδα. Οι ταινίες προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες με τούς τίτλους Lara Croft: Tomb Raider το 2001 και Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life το 2003. Η πρώτη ταινία υπήρξε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Τώρα, 15 χρόνια μετά την τελευταία της περιπέτεια, ήρθε η σειρά της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποίου Alicia Vikander, να υποδυθεί την όμορφη, έξυπνη και αθλητική Βρετανίδα αρχαιολόγο. Η 28άχρονη Σουηδέζα, που απέσπασε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία The Danish Girl του Tom Hooper, διαδέχεται την Angelina Jolie στη νέα ταινία, που είναι βασισμένη στο reboot παιχνίδι του 2013, Tomb Raider, όπου θα μας γνωρίσει μια νεαρή και αποφασιστική Lara Croft, λίγο πριν γίνει μια παγκόσμια ηρωίδα.

Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Lara περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Το νοίκι βγαίνει με δυσκολία, όπως άλλωστε και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα οποία συνήθως δεν παρακολουθεί. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Lara θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.

Πηγαίνοντας ενάντια στην τελευταία του επιθυμία, αφήνει ό,τι ήξερε πίσω της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν τύμβο σε ένα μυθικό νησί που μπορεί να βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιαπωνίας. Η αποστολή της όμως, δεν θα είναι εύκολη. Και μόνο η μετάβαση στο νησί είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Το διακύβευμα για την Lara είναι τεράστιο, καθώς – ενάντια σε κάθε πιθανότητα και με μοναδικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό της, την τυφλή πίστη της και το ατίθασο πνεύμα της – θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα όριά της, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του Tomb Raider.

Τα ομολογουμένως εντυπωσιακά (και νεα) πλάνα, απο το ολόφρεσκο trailer – μπορείτε να δείτε παρακάτω – που κυκλοφόρησε η Warner Bros. δείχνουν πολύ ενθαρρυντικά, με τούς δημιουργούς, να μένουν πιστοί στο πνεύμα του παιχνιδιού (όσοι έχουν παίξει το Tomb Raider του 2013, καταλαβαίνουν)…

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας, έχει αναλάβει ο 43άχρονος Νορβηγός σκηνοθέτης Roar Uthaug ο οποίος έχει ήδη κάνει επιτυχία στη χώρα του με την περιπέτεια καταστροφής The wave (Bølgen), ενω μαζί με την Alicia Vikander, πρωταγωνιστούν επίσης οι Walton Goggins στόν ρόλο του “κακού” Father Mathias Vogel , Daniel Wu (Warcraft) και ο Dominic West (The Wire, 300) στόν ρόλο του πάτερά της Sir Richard Croft. H ταινία έρχεται στούς κινηματογράφους στίς 15 Μαρτίου 2018 σε 2D και 3D από την Tanweer.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss