Αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής για το Beat με επιπλέον χρέωση έως €2 ανά διαδρομή

Η δημοφιλέστερη εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα, το Beat, προχωρά αύριο σε μια σημαντική αλλαγή στην 11χρονη λειτουργία του, αλλάζοντας την τιμολογιακή πολιτική του.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, από τις 16 Ιουνίου 2022, σε όλες τις κλήσεις ταξί μέσω της εφαρμογής του Beat, θα υπάρχει ένα επιπλέον κόστος προμίσθωσης το οποίο θα κυμαίνεται από €1,92 έως €2 και το οποίο θα το εισπράτει αποκλειστικά ο οδηγός. Ο λόγος για τον οποίο το Beat προχωρά σε μια τέτοια κίνηση -όπως ισχύει εδώ και αρκετά χρόνια στα ραδιοταξί- είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των οδηγών, προκειμένου αυτοί να προτιμούν την εφαρμογή για την εξυπηρέτηση των πελατών της υπηρεσίας έναντι του παραδοσιακού τρόπου εύρεσης πελατών.
Με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής, το Beat ευελπιστεί ότι θα λύσει και το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια η υπηρεσία αλλά και γενικότερα όλες οι εφαρμογές του είδους, αυτό της μη εύρεσης ταξί από κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη τις περισσότερες ώρες της ημέρας και όχι μόνο τις ώρες αιχμής. Όπως ενδεικτικά αναφέρει η εταιρεία, αυτό οφείλεται στην αύξηση της ζήτησης ταξί στην Αθήνα και τη Θεσ/νίκη η οποία έχει ξεπεράσει το 61% σε σχέση με το 2019 και το 64% σε σχέση με το 2021, σε συνδυασμό με το διπλασιασμό του τουρισμού στην πρωτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss