Αλλάζει η δυναμική της ΑΕΚ στην Opap Arena

H AEK επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είναι ακόμα πιο δυνατή στον ανταγωνισμό.

Από Δευτέρα η ΑΕΚ θα είναι σπίτι της. Κόντρα στον Ιωνικό, θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα μπει ακόμα πιο δυναμικά απέναντι στον ανταγωνισμό του φετινού πρωταθλήματος.

Tα εγκαίνια της Παρασκευής θα είναι μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν. Η Opap Arena ανοίγει τις πύλες της και όταν γεμίσει για το πρώτο ιστορικό παιχνίδι άπαντες θα αντιληφθούν πλήρως πως μπήκε τέλος σε 19 χρόνια προσφυγιάς.

Είναι τόσο σημαντική η στιγμή που έρχεται για την ΑΕΚ, που αυτόματα μεγαλώνει τόσο την διψα του κόσμου της να βρεθεί εκεί όσο και τον τρόμο των υπόλοιπων. Δεν έμειναν πάντως παρά ελάχιστες ημέρες, προκειμένου οι κιτρινόμαυροι να παίξουν ξανά στη γειτονιά τους.

Το νέο γήπεδο αυτόματα θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Η έδρα άλλωστε πάντα παίζει ρόλο, πόσο μάλλον για την ΑΕΚ που είχε ξεχάσει πως είναι να παίζει εντός χωρίς να νιώθει ό,τι ουσιαστικά αγωνίζεται εκτός έδρας.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ομάδα και κόσμος θα γίνουν ένα και η ΑΕΚ θα αποκτήσει ταυτότητα. Θα ξαναβρεί το dna που έχασε ή αν θέλετε στερήθηκε από το 2004 και πλέον θα το έχει για να διεκδικεί με ίσους όρους τους στόχους της.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss