Allou Fun Park: Αποκαλύψεις και μαρτυρίες για το σοκαριστικό ατύχημα

Allou Fun Park: Τις στιγμές πανικού διαδέχονται οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες. Η αγωνία για τους τραυματίες συνεχίζεται με τους δικούς τους ανθρώπους να μιλούν στο Mega και να περιγράφουν, τις σκέψεις που περνούν απ’ το μυαλό τους, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ζητούν απαντήσεις και περιμένουν να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η αναπάντεχη περιπέτεια των παιδιών τους.
Τα λόγια αυτοπτών μαρτύρων, οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν κι έχουν καταγράψει τα πάντα στο σημείο, η απάντηση της εταιρείας που προκαλεί αντιδράσεις, μαζί με τις νέες εικόνες που πλαισιώνουν τις έρευνες, κρατούν από το πρωί το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας, με 4 παιδιά να μεταφέρονται τραυματισμένα σε νοσοκομείο και τα δύο από αυτά, να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Χθες το βράδυ. Στο μεγαλύτερο λούνα παρκ της Aττικής. Με τους 4 φίλους να μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι και να κάθονται στο ίδιο βαγόνι… Λίγο πριν το τέλος, μετά από την κατηφόρα και οι 4 εκσφενδονίζονται και καταλήγουν τραυματισμένοι στον περιβάλλοντα χώρο, με τους ίδιους και στενούς συγγενείς τους να υποστηρίζουν ότι το βαγόνι εκτροχιάστηκε και τη διοίκηση του Allou Fun Park να τους διαψεύδει και να μιλάει για ένα ατύχημα στο οποίο η εταιρεία δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη, όπως επισημαίνεται.
«Δεν υπήρξε κανένας εκτροχιασμός βαγονιού στο παιχνίδι, ενώ η στάθμη νερού που αναφέρθηκε και αυτή ότι δεν ήταν επαρκής, ήταν απόλυτα επαρκής. Η λειτουργία του παιχνιδιού ήταν καθόλα ασφαλής», δήλωσε η υπεύθυνη του λούνα παρκ μιλώντας στο Mega.

Στο Mega μίλησαν επίσης και οι συγγενείς των 4 τραυματισμένων παιδιών αλλά και η υπεύθυνη του Allou Fun Park, με τις έρευνες να συνεχίζονται, για να πέσει άπλετο φως στα όσα έγιναν και να διαπιστωθεί ποιοι είναι εκείνοι που ευθύνονται.

«Ο γιος μου είπε “μπαμπά, δεν είχε φρένα, δεν φρενάρισε καθόλου και στην απότομη δεξιά, άντε γεια, δεν ξέρω μου λέει, δεν θυμάμαι, με ξύπνησαν σε κάτι λάσπες», δήλωσε ο πατέρας ενός από τους τραυματίες.
Το ατύχημα σημειώνεται αργά χθες το βράδυ και στο λούνα παρκ επικρατεί πανδαιμόνιο. Μία κοπέλα 21ος ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss