Allou Fun Park: Συγκλονίζει η νέα περιγραφή του ατυχήματος – «Νόμιζα ότι οι φίλοι μου είναι νεκροί»

Allou fun park: Συγκλονίζει η περιγραφή του νεαρού για το ατύχημα στο λούνα παρκ

Ο Βαλάντης Μαλιώρας, είναι ο ένας νεαρός από την παρέα των παιδιών που είχαν στο λούνα παρκ.
Η περιγραφή του νεαρού για τα δραματικά λεπτά την ώρα του ατυχήματος, πραγματικά σοκάρει και περιγράφει στην κάμερα του Mega: «Εκείνο το απόγευμα τελείως χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό».

Συνεχίζοντας την περιγραφή του αναφέρει: «Αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφεδονιστήκαμε».
Κατόπιν του ατυχήματος, κατευθύνθηκε προς την κοπέλα του, η οποία ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη. Η κοπέλα του Βαλάντη, η Γεωργία, μετά το ατύχημα σε κατάσταση σοκ πήγε προς την πισίνα μπήκε μέσα σε αυτήν και ζητούσε την μαμά της. Σε εκείνο το σημείο ο Βαλάντης πήγε και έβγαλε την κοπέλα του, Γεωργία, από την πισίνα για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

Ξεκάθαρα τόνισε ο κ. Μαλιώρας, ότι η παρέα του ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν το παιχνίδι κατόπιν αρκετής ώρας αδράνειας του παιχνιδιού από άλλους συμμετέχοντες.

«Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα».
Θα περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες να συνέλθει ο νεαρός από την ρήξη σπλήνας, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.
Τι λέει ο δικηγόρος των τραυματιών
«Λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ. Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες», ανέφερε Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών.

Δείτε το βίντεο του Mega


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss