Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξεφτιλίζεται»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι εκμεταλλευόμενος την εικόνα του – «Στη ζωή μου ήμουν τυχερός, η τύχη ορίζεται στις ζαριές»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή του, στα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, στις «ζαριές» που έριξε και του βγήκαν, ενώ συγκλονιστικά ήταν όσα είπε για τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.
Και ενώ σπούδαζε ηλεκτρονικός στα 21 του αποφάσισε να κάνει στροφή στα επαγγελματικά του καθώς πήρε την απόφαση να μπει στο Εθνικό Θέατρο και να ασχοληθεί με την κριτική.

Παρά το «παχύ» λάμδα στην προφορά του έβαλε πείσμα να ξεφορτωθεί το θεσσαλονικιώτικο ιδίωμα και με ορθοφωνία το κατάφερε και μάλιστα σύντομα.
Δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι εκμεταλλευόμενος την εικόνα του. Παρότι όλοι μιλούσαν για την ομορφιά το εκείνος παρέμεινε προσγειωμένος και επικεντρωνόταν στη δουλειά του.

«Έβλεπα τον εαυτό μου και έλεγα γιατί ασχολούνται όλοι μαζί σου.. και έτσι γλίτωσα. Τότε δεν είχα πολλές εμπειρίες, γνώσεις, είχα μία αχαλίνωτη φαντασία. Ήμουν ένας αγωνιστής της ζωής, δεν με ενδιέφερε το ότι ήμουν ωραίος. Ντρεπόμουν όταν με έβλεπα στα περιοδικά».

«Στη ζωή μου ήμουν τυχερός, η τύχη ορίζεται στις ζαριέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss