Αλυσίδα κινηματογράφων στην Αμερική έπαιξε την ταινία Avatar: The Way Of Water 50 φορές σε 24 ώρες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το The Way Of The Water προβάλλεται ήδη και σας έχουμε αναφέρει την άποψη μας.

Σε ένα αρκετά αξιοπερίεργο γεγονός ακόμα και για την εποχή μας, υπάρχει μια αλυσίδα κινηματογράφων που έπαιξε το Avatar: The Way of Water μέσα σε ένα 24ωρο, 50 φορές. Πρόκειται για το AMC Empire στους Times Square της Νέας Υόρκης, που από την Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή είχε 50 παραστάσεις. Αναλυτικά είχε:
4 IMAX με Laser 3D1 Dolby Cinema3 Dolby Cinema 3D30 RealD 3D1 RealD 3D (Ισπανόφωνη χωρίς υπότιτλους)1 RealD 3D (Αγγλόφωνη με υπότιτλους Κινέζικους)1 RealD 3D (Αγγλόφωνη με Ισπανικούς υπότιτλους)1 RealD 3D (Open Caption)4 Laser

Πλέον ο Cameron αναφέρθηκε στα σχέδια του ακόμα και για έκτη και έβδομη προσθήκη στο franchise. Βέβαια όλα αυτά σε θεωρητικό στάδιο. Η τρίτη ταινία έχει ήδη γυριστεί, το ίδιο με ένα κομμάτι της τέταρτης, ενώ υπάρχει και σενάριο γραμμένο για την πέμπτη.
Παρακάτω θα δείτε τα σχέδια του Cameron για το αν δεν πάει καλά η δεύτερη ταινία, ωστόσο ο διάσημος σκηνοθέτης δε θα σταματήσει εκεί. Ανέφερε στο Hollywood Reporter, πως σίγουρα ο ίδιος δε θα μπορεί να κάνει… αιώνια ταινίες Avatar και λόγω ηλικίας (68) και φυσικά επειδή χρειάζεται τεράστια αποθέματα ενέργειας. Συνεπώς θα εκπαιδεύσει κάποιον σκηνοθέτη να το κάνει, αν αυτό γίνει φυσικά, με τον ίδιο να αναφέρει πάντως πως έχει ακόμα να κάνει 5-6 ταινίες μέχρι να αποσυρθεί, οι 3 εκ των οποίων είναι Avatar.
Πλέον, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, o σκηνοθέτης αναμένει την απόδοση της δεύτερης ταινίας στα ταμεία, ώστε να δει το πλάνο που θα ακολουθήσει μετά την τρίτη ταινίας, καθώς είχε αναφέρει πως θα ολοκληρωθεί σαν τριλογία, αν αυτή πατώσει. να θυμίσουμε, πως με βάση το budget αλλά και τα έξτρα έξοδα του Way Of The Water, πρέπει να φτάσει κοντά στα δυο δισ. εισπράξεις για να θεωρηθεί επιτυχημένη.
Όπως έγιν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss