Amazon Web Services: Τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει πλήθος υπηρεσιών

Μεγάλος αριθμός ιστοσελίδων, μικρών και μεγάλων, υποφέρει μετά από τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η cloud υπηρεσία της Amazon.

Πριν λίγες ώρες, μεσημέρι προς απόγευμα Τετάρτης, αναφέρθηκε πρόβλημα στις υπηρεσίες του Amazon Web Services το οποίο με τη σειρά του, επηρεάζει πληθώρα ιστοσελίδων που στηρίζονται σε αυτό για να λειτουργούν τουλάχιστον εν μέρει. 

Σύμφωνα με το DownDetector, τα προβλήματα άρχισαν περί τις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και λίγο πριν τις 19:00 οι αναφορές έφτασαν σε σημείο-ρεκόρ σχετικά με το ζήτημα.

Μερικές από τις ιστοσελίδες και υπηρεσίες που επηρεάζονται περιλαμβάνουν τις Flickr, Roku, Adobe Spark, Glassdoor και Pokemon Go μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται από το TheVerge.

Μάλιστα, η Amazon αναφέρει πως ακόμη και το AWS Service Health Dashboard, το οποίο χρησιμοποιείται για την αναφορά προβλημάτων που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, έχει επίσης επηρεαστεί από το τεχνικό πρόβλημα και δεν ανανεώνεται. Η εταιρεία ανέφερε επίσης πως έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και εργάζεται για να το λύσει το συντομότερο δυνατό, όμως ακόμη δεν έχει δοθεί κάποιο χρονικό περιθώριο.

Το 2017, μια παρόμοια βλάβη είχε επηρεάσει γιγαντιαίας κλίμακας υπηρεσίες, όπως το IFTTT και ιστοσελίδες όπως το Trello ή το Quora. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss